Τρίτη 5 Απριλίου 2011

AMSTEL


Τύπος:Pale Lager
Αλκοόλ:5,00%
Χρώμα:Ξανθό
Συστατικά:Βύνη κριθαριού, Λυκίσκος, Μαγιά



ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ

15 σχόλια:

  1. όταν λες τύπος "Pale Larger" τι εννοείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν περιέχει τεχνητά συστατικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pale Lager είναι ένα πολύ ανοικτό έως χρυσή χρώματος μπύρα με ένα καλά εξασθενημένο σώμα και σε διαφορετικό βαθμό της ευγενούς πικρία λυκίσκου. Η διαδικασία παρασκευής μπύρας για αυτό αναπτύχθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα, όταν Γαβριήλ Sedlmayr πήρε χλωμό τεχνικές παρασκευής μπύρας πίσω στο Spaten Ζυθοποιία στη Γερμανία και την εφάρμοσαν στην υπάρχουσα lagering μεθόδους παρασκευής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προσέγγιση αυτή πάρθηκε από άλλους ζυθοποιούς, κυρίως Josef Groll της Βαυαρίας, που παράγονται Pilsner Urquell. Η προκύπτουσα χλωμό χρώμα, άπαχο και σταθερή μπύρες ήταν πολύ επιτυχημένη και σταδιακά εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο για να γίνει η πιο κοινή μορφή της μπίρας που καταναλώνεται στον κόσμο σήμερα, και περιλαμβάνει τη βελγική ανήκει Budweiser, υψηλότερο όγκο του κόσμου πωλούν μπύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έλεγε κάτι για τεχνητά συστατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φυτό είναι ο λυκίσκος!!
    τι να πω ρε παιδιά απο ότι φαίνεται ναι είναι φυσική, η συγκεκριμένη τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ισως να χρησιμοποιουν φυσικα προιοντα αλλα η διαδικασια να γινεται με τεχνητα μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή