Τα συμπληρώματα λεκιθίνης παρασκευάζονται συνήθως από αυγά ή σόγια, αλλά η λεκιθίνη σόγιας προτιμάται από διατροφικής πλευράς διότι έχει υψηλότερη αναλογία πολυακόρεστων/κορεσμένων λιπαρών οξέων.Δεν υπάρχουν καποιες ασχημες συνέπιες από την κατανάλωσή της.
μπορεισ να μου επεξηγησεις γεωργια τι ειναι η λεκιθίνη σόγιας?
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα συμπληρώματα λεκιθίνης παρασκευάζονται συνήθως από αυγά ή σόγια, αλλά η λεκιθίνη σόγιας προτιμάται από διατροφικής πλευράς διότι έχει υψηλότερη αναλογία πολυακόρεστων/κορεσμένων λιπαρών οξέων.Δεν υπάρχουν καποιες ασχημες συνέπιες από την κατανάλωσή της.
ΑπάντησηΔιαγραφή