Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Σοκολάτα γάλακτος

ΠΕΡΙΕΧΕΙ:
  • Ζάχαρη,
  • Γάλα σκόνη,
  • Βούτυρο κακάο,
  • Μάζα κακάο
Γαλακτοποιητής:
  • Λεκιθίνη σόγιας,
  • Βανιλλίνη,
  • Στερεά κακάο
Πιστεύω ότι τεχνητά είναι: η λεκιθίνη, η βανιλλίνη και τα στερεά κακάο.

2 σχόλια:

  1. μπορεισ να μου επεξηγησεις γεωργια τι ειναι η λεκιθίνη σόγιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συμπληρώματα λεκιθίνης παρασκευάζονται συνήθως από αυγά ή σόγια, αλλά η λεκιθίνη σόγιας προτιμάται από διατροφικής πλευράς διότι έχει υψηλότερη αναλογία πολυακόρεστων/κορεσμένων λιπαρών οξέων.Δεν υπάρχουν καποιες ασχημες συνέπιες από την κατανάλωσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή