Τρίτη 3 Μαΐου 2011

παγωτό MAGNUM CREAM

Συστατικά: Αποβουτυρωμένο γάλα,Ζάχαρη,Σιρόπι γλυκόζη,Φυτικό λίπος,Σκόνη ορρού γάλακτος,Σκόνη κρόκου αυγού,Σταθεροποιητές-Γαλακτωποιητές(Ε-407,Ε-410,Ε-412,Ε-471),Αρωματικές ύλες,Σιρόπι με γεύση σοκολάτας 11,5% (Ζάχαρη,σιρόπι γλυκόζης,νερό,κακάο 10%,αλάτι,Σταθ/τές(Ε-410,Ε-415),Αρωματικές ύλες),Μπισκότο 10,5% (αλεύρι σίτου,ζάχαρη,φυτικό λίπος,Γαλ/τής(λεκιθίνη σόγιας),καραμελωμένη ζάχαρη,αλάτι)Επικάλυψη 9% (φυτικό λίπος,ζάχαρη,κακάο αποβουτυρωμένο,Γαλ/τής(λεκιθίνη σόγιας),αρωματικές ύλες,αλάτι),λευκό σοκολατάκιγεμιστό με πραλίνα φουντουκιού 4%(πραλίνα φουντουκιού(φουντούκι 25%,ζάχαρη,πλήρες γάλα σε σκόνη,φυτικά έλαια,Γαλ/τής(λεκιθίνη σόγιας),αρωματική ύλη(βανιλλίνη),λευκή σοκολάτα(ζάχαρη,βούτυρο κακάο,πλήρες γάλα σε σκόνη,μέσο επικάλυψης(αραβικό κόμμι),καβουρδισμένα κομμάτια αμυγδάλων 2%

2 σχόλια: