ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ζάχαρη,σιτάλευρο,φυτικά έλαια,αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη,φουντουκόπαστα 6,5%, λακτόζη,κακάο σκόνη 3,75 %,σιρόπι σορβιτόλης,άμυλο απαβοσίτου,φρουκτόζη
ΦΥΣΙΚΗ ΧΡΩΣΤΙΚΗ: καραμελόχρωμα,λεκιθίνη σόγιας,φυτικές ίνες,αλάτι,φυσικό άρωμα
Περιέχει ίχνη απο φιστίκια,ξηρούς καρπούς και σόγια.
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι η "λεκιθίνη σόγιας";
ΑπάντησηΔιαγραφήτι είναι το σιρόπι σορβιτόλης?
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΟΡΒΙΤΟΛΗ Ε:420
ΑπάντησηΔιαγραφήΛειτουργίες & χαρακτηριστικά:
Σταθεροποιητικό, γλυκαντική ουσία με λίγες θερμίδες, συστατικό διόγκωσης κτλ.
Προϊόντα :
Χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα αρτοποιίας και είδη ζαχαροπλαστικής.
Παρενέργειες:
Η σορβιτόλη απορροφάται μερικώς και μεταβολίζεται ως φρουκτόζη από το ανθρώπινο οργανισμό. Το υπόλοιπο μέρος την ζυμώνεται στο παχύ έντερο . Κατά τη διάρκεια της ζύμωσης παράγονται αέρια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν φούσκωμα.
Ευχαριστώ!!
ΑπάντησηΔιαγραφή