Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΜΑΛΑΚΟ ΝΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:ζάχαρη, σιρόπη γλυκόζης, βούτυρο κακάο, πλήρης κρέμα γάλακτος σε σκόνη, κακαομάζα, ηλιέλαιο, λακτόζη, σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος, σκόνη ορού γάλακτος, κακάο μειωμένων λιπαρών, λιπαρά γάλακτος, εκχύλισμα βύνης, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), αλάτι, ασπράδι αυγού σε σκόνη, φυτικό λίπος, υδρολυμένη πρωτείνη γάλακτος, φυσικό εκχύλισμα βανίλιας, φυστίκι, αμύγδαλο, φουντούκι.

Από αυτά τεχνητά είναι : σκόνη ορού γάλακτος, γαλακτωματοποιητής, υδρολυμένη πρωτείνη γάλακτος, πλήρης κρέμα γάλακτος σε σκόνη

3 σχόλια:

  1. σε μια ιστοσελίδα βρήκα ότι η λεκιθίνη παρότι η κωδική ονομασία της είναι Ε322 θεωρείται ασφαλής. Ο κλινικός διαιτολόγος και αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής κ. Κ. Ξένος απαντά ότι η λεκιθίνη είναι μια ασφαλής και υγιεινή ουσία (ένας γαλακτοματοποιητής) που χρησιμοποιείται για τη μείωση των λιπιδίων του αίματος και κυρίως των τριγλυκεριδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να το λέει ο κ Ξένος αγαπητή Μιχαέλα κάτι θα ξέρει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουτε η μανα του δεν τον ξερει αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή